Voit itse lisätä ja muuttaa sisältöä muokkaa-painikkeiden avulla

Ennen tallennusta suositellaan ottamaan kopio muokkausruudusta (ctrl-a -> ctrl-c)

 Olet itse vastuussa tämän teoksen käytöstä aiheutuvista vahingoista Lue lisää.

CanoScan D660U

Wikikko - kansan taitopankkista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Yleistä[muokkaa]

Tämä vanhempi skanneri on hiukan ongelmallinen uusien käyttöjärjestelmien kanssa, mutta pienellä pulaamisella onnistuu.

Windows Vista[muokkaa]

Canonin kotisivuilta löytyy kohdasta Asiakastuki/Kotikäyttöön/Ajurit/Scanners/D660U skannerille ajuri eli ScanGear CS-U ja ainoastaan ohjelma jolla skannataan negatiiveja... eli FAU Toolbox.

Voidaksesi skannata myös papereita yms., valitse valikoista kohta Windows XP ja valitse listalta Toolbox -ohjelma. Pura lataamasi zip-tiedosto haluamaasi tyhjään kansioon kovalevylläsi ja asenna ohjelma kansiosta DISK1 ja Setup -sovellus. Vaatii uudelleenkäynnistyksen.

Mac[muokkaa]

Canonin sivuilta löytyy ajuri Leopardiinkin, mutta käyttöliittymä vaatii Adoben ohjelmistoja. Näinollen skanneria ei saa toimimaan...? ellei käytä maksullista VueScan ohjelmistoa (http://www.hamrick.com), jonka lisenssi on noin 25 euroa. Muussa tapauksessa skannauksiin tulostuu dollarinmerkkejä ja skannaukset ovat näinollen käyttökelvottomia. VueScan toimii kuitenkin hyvin ja ohjelma sisältää kaikki ajurit itsessään, eli tarvitsee vain käynnistää ohjelma. Jos ohjelma ei toimi, sammuta tietokone, sammuta skanneri, kytke usb-piuha, laita skanneriin virta ja käynnistä tietokone.