Voit itse lisätä ja muuttaa sisältöä muokkaa-painikkeiden avulla

Ennen tallennusta suositellaan ottamaan kopio muokkausruudusta (ctrl-a -> ctrl-c)

 Olet itse vastuussa tämän teoksen käytöstä aiheutuvista vahingoista Lue lisää.

Muokataan sivua Salaus

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 105: Rivi 105:
  
  
- Eli näin siis olemme tulleet niinkin yllättävään johtopäätökseen tämän artikkelin alussa todetussa kilpajuoksumysteerissä, kuin että ''kuka tahansa suomalainen peruskoululainen pystyy päihittämään "maailmankaikkeuden nopeimman nanotietokoneen" äärettömän nopean laskentatehon 100 - 0''.
+
::Eli näin siis olemme tulleet niinkin yllättävään ratkaisuun tämän artikkelin alussa todetussa kilpajuoksumysteerissä, kuin että ''kuka tahansa suomalainen peruskoululainen pystyy päihittämään "maailmankaikkeuden nopeimman nanotietokoneen" äärettömän nopean laskentatehon 100 - 0''.
  
 
[[Luokka:SHTF]]
 
[[Luokka:SHTF]]

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki Wikikkoon tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen (CC BY-NC-SA 4.0) -lisenssin mukaisesti (Wikikko - kansan taitopankki:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

Tallentaaksesi muokkauksen vastaa ensin alla olevaan kysymykseen ja paina Tallenna sivu:

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://wikikko.info/wiki/Salaus