Voit itse lisätä ja muuttaa sisältöä muokkaa-painikkeiden avulla

Ennen tallennusta suositellaan ottamaan kopio muokkausruudusta (ctrl-a -> ctrl-c)

 Olet itse vastuussa tämän teoksen käytöstä aiheutuvista vahingoista Lue lisää.

Muokataan sivua Salaus

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 40: Rivi 40:
  
  
::Koska rakkauskirjesalauksessa kahdenvälisessä kirjeenvaihdossa olevat henkilöt salaavat omia viestejään sekä avaavat toisen lähettämiä viestejä "samaan suuntaan" salausavaimessa, kumpikin osapuoli mukautuu melko nopeasti, jopa jo parin kirjelmän kirjoittamisen ja salauksenpurkamisen jälkeen, käyttämään salausavainta alitajuisesti. Nimittäin aivot oppivat käsittelemään salausavainta automaattisesti aika äkkiä. Tällöin viestejä käsitellessään ei tarvitse enää hokea mielessään salausavainta, vaan "käsi kirjoittaa automaattisesti" viestin salakirjoituksella, ja lukiessaan toisen salakirjoitusta, se avautuu ymmärrettävässä muodossa lukijalle ilman tarvetta kelata salausavainta mielessään. - Erikoista mutta totta!
+
::Koska rakkauskirjesalauksessa kahdenvälisessä kirjeenvaihdossa olevat henkilöt salaavat omia viestejään sekä avaavat toisen lähettämiä viestejä "samaan suuntaan" salausavaimessa, kumpikin osapuoli mukautuu melko nopeasti, jopa jo parin kirjelmän kirjoittamisen ja salauksenpurkamisen jälkeen, käyttämään salausavainta alitajuisesti. Nimittäin aivot oppivat käsittelemään salausavainta automaattisesti aika äkkiä. Tällöin viestejä käsitellessään ei tarvitse enää hokea mielessään salausavainta, vaan "käsi kirjoittaa automaattisesti viestin salakirjoituksella, ja lukiessaan toisen salakirjoitusta, se avautuu ymmärrettävässä muodossa lukijalle ilman tarvetta hokea salausavainta mielessään. - Erikoista mutta totta!
  
  

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki Wikikkoon tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen (CC BY-NC-SA 4.0) -lisenssin mukaisesti (Wikikko - kansan taitopankki:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

Tallentaaksesi muokkauksen vastaa ensin alla olevaan kysymykseen ja paina Tallenna sivu:

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://wikikko.info/wiki/Salaus