Voit itse lisätä ja muuttaa sisältöä muokkaa-painikkeiden avulla

Ennen tallennusta suositellaan ottamaan kopio muokkausruudusta (ctrl-a -> ctrl-c)

 Olet itse vastuussa tämän teoksen käytöstä aiheutuvista vahingoista Lue lisää.

Muokataan sivua Lakitietoa

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 21: Rivi 21:
 
== Järjestyksenvalvonta ==
 
== Järjestyksenvalvonta ==
 
* Poliisihallituksen ohjeen mukaan järjestyksenvalvojien on kutsuttava poliisi paikalle, kun asiakas on saanut voimankäytön yhteydessä vammoja.  
 
* Poliisihallituksen ohjeen mukaan järjestyksenvalvojien on kutsuttava poliisi paikalle, kun asiakas on saanut voimankäytön yhteydessä vammoja.  
 
== Aineiston hyödyntäminen ==
 
* "Tekijän jäljittäminen verkossa on lähtökohtaisesti täysin laillista, ja poliisi ottaa vastaan kaiken mahdollisesti asiaan liittyvän tiedon. Poliisi voi lain mukaan hyödyntää tutkinnassa ulkopuolisten laillisesti hankkimaa aineistoa. Tietyin edellytyksin myös laittomasti hankittu todistusaineisto voi kelvata todisteeksi oikeudenkäynnissä, mutta se saatetaan myös asettaa hyödyntämiskieltoon. Jos laittomasti saatu todistusaineisto hyväksytään näytöksi oikeudenkäynnissä, sen näyttöarvo on vähäisempi kuin laillisesti hankittujen todisteiden." Lähde https://yle.fi/uutiset/3-11704977
 
  
 
[[Luokka:yhteiskunta]]
 
[[Luokka:yhteiskunta]]

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki Wikikkoon tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen (CC BY-NC-SA 4.0) -lisenssin mukaisesti (Wikikko - kansan taitopankki:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

Tallentaaksesi muokkauksen vastaa ensin alla olevaan kysymykseen ja paina Tallenna sivu:

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://wikikko.info/wiki/Lakitietoa