HUOM! Voit itse lisätä ja muuttaa sisältöä muokkaa-painikkeiden avulla

 Olet itse vastuussa tämän teoksen käytöstä aiheutuvista vahingoista Lue lisää.

Wikikko - kansan taitopankki:Vastuuvapaus

Kohteesta Wikikko - kansan taitopankki
Versio hetkellä 4. syyskuuta 2016 kello 19.32 – tehnyt WikikkoSysop (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Wikikko ei takaa tietojen oikeellisuutta

Wikikko on vapaasti muokattavissa oleva, informatiivinen, teos. Kuka tahansa voi muokata Wikikon artikkeleja. Wikikosta löytyy taitoja ja tietoa, joiden oikeellisuutta Wikikko ei voi taata. Tieto tarjotaan sellaisena kuin se on kansalaisten kirjoittamana, ilman takuuta sen oikeellisuudesta tai sopivuudesta mihinkään.

Tieto tarjotaan ilmaiseksi ja velvoitteitta. Minkäänlaisia sopimus- ja vastuusuhteita ei synny sivuston tietoja käytettäessä käyttäjän ja sivun ylläpitäjien tai muiden sivuston käyttäjien välille tai palvelinpalvelua tarjoavaa yhteisöä tai muuta Wikikkoon liittyvää kohtaan. Tiedon tarjoaminen ja käyttäminen ei muodosta sopimuksellisia tai muunkaltaisia korvausvastuita.

Sivuilla käytetyt ja viitatut tavaramerkit ja muut aineettomat oikeudet kuuluvat niiden omistajille, eikä Wikikolla ole tosiasiallista suhdetta niiden omistajiin. Teos saattaa sisältää lain vastaista tietoa. Wikikko ei missään tapauksessa rohkaise toimimaan lain vastaisesti eikä voi olla vastuussa käyttäjän rikkoessa lakia perustaen sen tähän teokseen.

Teos sisältää tietoja ja taitoja, jotka voivat olla hengelle vaarallisia. Noudata ensisijaisesti tuotteiden ja palveluiden omia ohjeita, viranomaisten ohjeita, lakeja ja ota yhteyttä tarpeen mukaan asiantuntijoihin.

Lisätietoa, ota yhteyttä ylläpitoon.


Vastuuvapaustekstiä kirjoitettaessa on käytetty apuna Wikipedian vastuuvapapaussivua (4.9.2016).