HUOM! Voit itse lisätä ja muuttaa sisältöä muokkaa-painikkeiden avulla

 Olet itse vastuussa tämän teoksen käytöstä aiheutuvista vahingoista Lue lisää.

Muokataan sivua Tekninen piirustus

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki Wikikkoon tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen (CC BY-NC-SA 4.0) -lisenssin mukaisesti (Wikikko - kansan taitopankki:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

Tallentaaksesi muokkauksen vastaa ensin alla olevaan kysymykseen ja paina Tallenna sivu:

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 229: Rivi 229:
  
 
====Perusviivamitoitus====
 
====Perusviivamitoitus====
Mitoitus lähtee samalta perusviivalta, näin piirustuksesta on suoraan helppo nähdä esimerkiksi reunasta mitta haluttuun kohtaan eikä tarvitse laske useita mittoja yhteen, jolloin syntyy virhemahdollisuus.  
+
Mitoitus lähtee samalta perusviivalta. Näin piirustuksesta on suoraan helppo nähdä esimerkiksi reunasta mitta haluttuun kohtaan eikä tarvitse laske useita mittoja yhteen, jolloin syntyy virhemahdollisuus.  
  
 
  L_____o____O
 
  L_____o____O