HUOM! Voit itse lisätä ja muuttaa sisältöä muokkaa-painikkeiden avulla

 Olet itse vastuussa tämän teoksen käytöstä aiheutuvista vahingoista Lue lisää.

Muokataan sivua Lintulajitietoa

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki Wikikkoon tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen (CC BY-NC-SA 4.0) -lisenssin mukaisesti (Wikikko - kansan taitopankki:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

Tallentaaksesi muokkauksen vastaa ensin alla olevaan kysymykseen ja paina Tallenna sivu:

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 528: Rivi 528:
  
 
=== Kalalokki ===
 
=== Kalalokki ===
Suurkajava, valkiapääkajava. Pää pieni, lennossa näkyy kaksi täplää. Pesä vesikivellä tai luodolla. Ilme kiltti Pää pyöreälakinen Selkä vaalharm Nokka viherkelt Jalat vihert. Kalalokin pituus on 42cm ja siipien kärkiväli 120cm. Kalalokin ääni on pikallinen "kiäh kiäh kiäh". Soidinkaklatus on meren tunnusomaisimpia ääniä: kimeä "kaija-kaija-kaija...". Kalalokki pesii koko Suomessa. Pääosa kannasta pesii merialueilla mutta lajia esiintyy pesivänä myös sisävesillä sekä kaupunkien katoilla ja puistoissa. Kalalokki on lähes kaikkiruokainen. Se käyttää ravinnokseen kalaa, nilviäisiä, matoja, hyönteisiä ja jyviä.
+
Suurkajava, valkiapääkajava. Pää pieni, lennossa näkyy kaksi täplää. Pesä vesikivellä tai luodolla. Ilme kiltti Pää pyöreälakinen Selkä vaalharm Nokka viherkelt Jalat vihert  
  
 
=== Selkälokki ===
 
=== Selkälokki ===